Kom jij ons team versterken?

Hoveniersbedrijf Martijn Vos is een full service hoveniersbedrijf uit Rotterdam. Met passie en met de grootste zorg doen wij aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen, bedrijfsterreinen en schoolpleinen.

We starten de dag met een kop koffie en bespreken met elkaar de geplande projecten. Iedereen is goed op de hoogte wat er die dag van ze wordt verwacht. We gaan op pad met uitstekend materieel, goed uitgeruste bussen en machines en gereedschap van topmerken. We gaan voor het allerbeste!

Vacatures

Hovenier onderhoud (32-40 uur)

Je voelt je thuis in de buitenlucht. Je houdt je bezig met het onderhoud van tuinen, bedrijfsterreinen en schoolpleinen. Snoeien van hagen, heesters en planten, onkruid verwijderen, maaien, verticuteren en bemesten zijn werkzaamheden die je graag uitvoert. Je zorgt altijd dat je de buitenruimte na een dag werken netjes en opgeruimd achter laat. Je communiceert met de klant, bespreekt de voortgang en koppelt deze waar nodig terug. 

Lees verder

Hovenier aanleg (32 – 40 uur)

Je hebt oog voor detail en je werkt graag in teamverband. Je houdt je bezig met het aanleggen van prachtige tuinen, zoals het maken van maatwerk overkappingen en tuinhuizen, het plaatsen van schuttingen, aanleggen van terrassen, bestraten en het aanleggen van verlichting. Aan vakkennis geen gebrek en jouw passie is het creëren van droomtuinen, in alle soorten en maten.

Lees verder

Aankomend leerling/hovenier

Sta je aan het begin van je carrière en wil je stappen maken binnen ons mooie vak? Mensen met passie voor de groenbranche zijn bij ons altijd welkom. Als aankomend hovenier ga je dagelijks op pad met één van de ervaren hoveniers. Je ondersteunt bij diverse aanleg- en onderhoudswerkzaamheden zoals straten, inplanten, timmerwerk, snoeien, schoffelwerkzaamheden, etc. Je collega’s helpen je graag om jezelf verder te ontwikkelen zodat jij het hoveniersvak onder de knie krijgt.

Lees verder