Klanten reviews

Wij zijn zeer tevreden over de service van Vos Hoveniers. Het ging bij ons om het vervangen van een rij oude, bruine coniferen die dienst deden als erfafscheiding. Daar is een klimopschutting voor in de plaats gekomen. Jullie hebben meegedacht, hebben de rij oude coniferen geheel en netjes afgevoerd en de nieuwe klimop-erfafscheiding keurig geplaatst. Doordat we hebben gekozen voor hoge klimopplanten zijn de bouwstaalmatten na een paar weken al redelijk bedekt. En toen een bepaalde plantensoort niet verkrijgbaar was, hebben jullie alternatieven voorgesteld en hebben we daar een goede keuze uit kunnen maken. Ook de vervanging van de plantenbakken in de voortuin en het snoeiwerk van een aantal boompjes in de achtertuin is keurig gedaan. Verder komen jullie je afspraken na, ook dat is heel erg prettig. Kortom: dank voor jullie vakwerk, meedenken en communicatie.
Silvia & Richard
mei 2024
Medewerkers van Martijn Vos komen al meer dan 10 jaar minimaal eenmaal per jaar langs, namelijk om de tuin winterklaar maken. Vakkundig snoeiwerk en opruimen van alle afval zijn dan de werkzaamheden. Daarnaast hebben we andere tuinklussen laten doen zoals: bouwen van een splitmuur, ophogen en opnieuw straten van het terras, vervangen van en vlonder, herstel van muurtjes en uitbreiden van een pergola. Voor deze klussen denkt eigenaar Martijn graag mee over de gewenste oplossing en werkt dit vervolgens uit in een duidelijke offerte zodat de afspraken eenduidig vastliggen. Vanzelfsprekend wordt het werk volgens afspraak uitgevoerd. Wij kunnen Vos Hoveniers dan ook van harte aanbevelen.
Floor en Jake Zijdenbos
april 2024
Ongeveer 8 jaar geleden door Hoveniersbedrijf Martijn Vos onze tuin laten aanleggen. Vorig jaar wederom door het team van Martijn Vos voor de 2e keer de tuin laten aanleggen omdat de 1e keer alles zo fijn was verlopen. Ook deze keer was niets teveel. Meerdere keren zijn Pieter en Martijn langsgekomen totdat wij helemaal tevreden waren. Op zaterdagen zelfs met Martijn tegels uitgezocht en later weer de planten. Van begin (ontwerp) tot eind verliep alles top. Wij hebben tijdens de aanleg het team vaak gecomplimenteerd. Iedereen werkt super netjes en informeren de buren met betrekking tot eventuele overlast. Wij zijn erg blij met onze tuin dankzij Martijn, Pieter en de rest van het team! Dank ☺️
Familie den Haan
april 2024
Onze ervaring met jullie is dat jullie altijd HEEL netjes werken. Zonder teveel overlast voor ons maar ook voor de buurt. In basis hebben jullie “keurige” mensen in dienst die ons een positief gevoel geven dat “alles” voor de klanttevredenheid wordt gedaan. De nazorg (bezoekje van Martijn) om even met de klant te praten over of alles naar wens is, wordt buitengewoon geapprecieerd. Conclusie wij zijn een ambassadeur van jullie bedrijf. Oh ja bijna vergeten: geen klus is te klein voor jullie.
Edwin Kielestein
Al jaren onderhoudt Martijn Vos onze tuin. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en kundig personeel. Zeker een aanrader!
Hans Schrijver
Vriendelijk en nette medewerkers die absoluut hun vak verstaan en meedenken in oplossingen. Indrukwekkend wat er in korte tijd gerealiseerd kan worden. Tuin/restafval wordt tijdens het project afgevoerd zodat het netjes blijft, zeer tevreden over het resultaat.
Simon Ippel
Ik heb het al eerder gezegd, maar zeg het graag nog een keer: het is echt HEEL fijn hoe jullie collega’s steeds alles weer verzorgd en opgeruimd achterlaten. De meubelen netjes recht, de vlonders even schoongeblazen, geen losse takjes en troepjes her en der. Stel ik elke keer ENORM op prijs en is écht een onderscheidend aspect van jullie werk.
Coen Huibers
Vriendelijk en nette medewerkers die absoluut hun vak verstaan en meedenken in oplossingen. Indrukwekkend wat er in korte tijd gerealiseerd kan worden. Tuin/restafval wordt tijdens het project afgevoerd zodat het netjes blijft, zeer tevreden over het resultaat.
Simon Ippel
Top: Ontzettend blij met hoe onze eigen tekening op papier zo goed heeft uitgepakt in jullie werken. Een geweldig hoveniersteam met allemaal aardige en kundige mensen. Fijn overleg ook tijdens de aanleg van onze tuin met Sjoerd. Al met al alleen maar reden om jullie aan te bevelen.
Romy Emmerig
Zeer tevreden met onze nieuwe tuin. We hadden zelf een tekening gemaakt, Martijn en zijn team hebben het precies gemaakt zoals we het voor ons zagen. Vriendelijke hoveniers met duidelijke uitleg waar nodig, alles in overleg en zeer vakkundig in bestrating, aanplanting en houtbouw.
Bart van Lakwijk
Martijn Vos en zijn team doen al jaren naar volle tevredenheid het onderhoud van onze tuin. Toen bleek dat de beschoeiing van de tuin op een aantal plaatsen aan vervanging toe was en dat daarvoor onze tuin op de schop moest, hebben we geen seconde getwijfeld om Martijn te vragen. Wat eerst om alleen reparatie van de beschoeiing zou gaan, werd een volledige tuinrenovatie inclusief het plaatsen van een zwembad. Het vakwerk waarmee Martijns team onder leiding van Pieter aan de slag is gegaan is echt ongekend. Vanwege de omvang van het werk is de buurt vooraf geïnformeerd over de werkzaamheden. De zorgvuldigheid waarmee ze te werk gaan, kunnen we alleen maar aanprijzen. Aan het eind van iedere dag werd er gezorgd voor een bezemschone straat, alle spullen werden netjes opgeruimd zodat de buurt er zo min mogelijk hinder van ondervond. Negen weken lang hebben de mannen keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Het is echt prachtig geworden en we genieten enorm!
Maartje Bergers

Heldere communicatie

Met goede afspraken vooraf, heldere communicatie, korte lijnen en altijd met een vast aanspreekpunt, weet je altijd waar je bij ons aan toe bent.