Klanten reviews

Onze ervaring met jullie is dat jullie altijd HEEL netjes werken. Zonder teveel overlast voor ons maar ook voor de buurt. In basis hebben jullie “keurige” mensen in dienst die ons een positief gevoel geven dat “alles” voor de klanttevredenheid wordt gedaan. De nazorg (bezoekje van Martijn) om even met de klant te praten over of alles naar wens is, wordt buitengewoon geapprecieerd. Conclusie wij zijn een ambassadeur van jullie bedrijf. Oh ja bijna vergeten: geen klus is te klein voor jullie.
Edwin Kielestein
Al jaren onderhoudt Martijn Vos onze tuin. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en kundig personeel. Zeker een aanrader!
Hans Schrijver
Vriendelijk en nette medewerkers die absoluut hun vak verstaan en meedenken in oplossingen. Indrukwekkend wat er in korte tijd gerealiseerd kan worden. Tuin/restafval wordt tijdens het project afgevoerd zodat het netjes blijft, zeer tevreden over het resultaat.
Simon Ippel
Ik heb het al eerder gezegd, maar zeg het graag nog een keer: het is echt HEEL fijn hoe jullie collega’s steeds alles weer verzorgd en opgeruimd achterlaten. De meubelen netjes recht, de vlonders even schoongeblazen, geen losse takjes en troepjes her en der. Stel ik elke keer ENORM op prijs en is écht een onderscheidend aspect van jullie werk.
Coen Huibers
Top: Ontzettend blij met hoe onze eigen tekening op papier zo goed heeft uitgepakt in jullie werken. Een geweldig hoveniersteam met allemaal aardige en kundige mensen. Fijn overleg ook tijdens de aanleg van onze tuin met Sjoerd. Al met al alleen maar reden om jullie aan te bevelen.
Romy Emmerig
Zeer tevreden met onze nieuwe tuin. We hadden zelf een tekening gemaakt, Martijn en zijn team hebben het precies gemaakt zoals we het voor ons zagen. Vriendelijke hoveniers met duidelijke uitleg waar nodig, alles in overleg en zeer vakkundig in bestrating, aanplanting en houtbouw.
Bart van Lakwijk
Martijn Vos en zijn team doen al jaren naar volle tevredenheid het onderhoud van onze tuin. Toen bleek dat de beschoeiing van de tuin op een aantal plaatsen aan vervanging toe was en dat daarvoor onze tuin op de schop moest, hebben we geen seconde getwijfeld om Martijn te vragen. Wat eerst om alleen reparatie van de beschoeiing zou gaan, werd een volledige tuinrenovatie inclusief het plaatsen van een zwembad. Het vakwerk waarmee Martijns team onder leiding van Pieter aan de slag is gegaan is echt ongekend. Vanwege de omvang van het werk is de buurt vooraf geïnformeerd over de werkzaamheden. De zorgvuldigheid waarmee ze te werk gaan, kunnen we alleen maar aanprijzen. Aan het eind van iedere dag werd er gezorgd voor een bezemschone straat, alle spullen werden netjes opgeruimd zodat de buurt er zo min mogelijk hinder van ondervond. Negen weken lang hebben de mannen keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Het is echt prachtig geworden en we genieten enorm!
Maartje Bergers

Heldere communicatie

Met goede afspraken vooraf, heldere communicatie, korte lijnen en altijd met een vast aanspreekpunt, weet je altijd waar je bij ons aan toe bent.