Een tuin die er heel het jaar prachtig bij staat

Een tuin aanleggen doen we met passie en aandacht voor details en altijd met een hoog afwerkingsniveau. Of het nu gaat om een grote of kleine tuin, we ontzorgen van a tot z.

Tuinonderhoud

Een tuin is constant in beweging. Bladeren vallen van de bomen, planten en bomen groeien en seizoenen wisselen. Om het hele jaar door van je tuin te kunnen genieten is het belangrijk om je tuin goed te onderhouden.

Wij begrijpen dat je hier niet altijd tijd voor hebt. Bovendien vragen sommige onderhoudsklussen om vakkennis. Dan is het prettig om een professional te hebben die je tuin het hele jaar goed bijhoudt. Niet iedereen heeft groene vingers en daarom nemen wij graag het tuinonderhoud (of een gedeelte ervan) uit handen.

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt hierin uitkomst. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek komen we bij je langs om een inventarisatie te maken van de gewenste onderhoudswerkzaamheden en stemmen we in onderling overleg af hoeveel onderhoudsbezoeken op jaarbasis bij jouw tuin passen. Bovendien wordt je tuin automatisch meegenomen in de planning, zodat je ook in drukke tijden ervan verzekerd bent dat de onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Wij ontzorgen je en nemen al het werk uit handen. Je krijgt een vast contactpersoon aangewezen, die kennis heeft van jouw tuin en die altijd klaar staat om je vragen vakkundig te beantwoorden. Korte lijnen en heldere communicatie. Goed contact met de klant vinden wij heel belangrijk.

Heldere communicatie

Onze professionals staan klaar om voor jou aan de slag te gaan. Wie wil nu niet een tuin die er het hele jaar prachtig bij staat?