Jouw droomtuin realiseren

Een tuin aanleggen doen we met passie en aandacht voor details en altijd met een hoog afwerkingsniveau. Of het nu gaat om een grote of kleine tuin, we ontzorgen van a tot z.

Tuinaanleg

Van beplanting, bestrating, beregening en gazon tot grondwerk, verlichting, terras, vijvers en zwembaden. We leveren bovendien maatwerk voor houtwerk. We vertalen je wensen naar een exclusief tuinhuis, tuinkamer, overkapping, fietsenstalling of carport. Op maat en dus precies zoals je het voor ogen hebt. 

Daarnaast heb je altijd een vast aanspreekpunt tijdens het gehele project, dus korte lijnen en heldere communicatie. Goed contact met de klant vinden we heel belangrijk. 

Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek bespreken we samen je wensen en eisen. Het is fijn als je enkele voorbeelden hebt verzameld, die je aanspreken zodat we een gevoel krijgen naar welke sfeer je op zoek bent. We denken met je mee, geven advies en bespreken de mogelijkheden. De basis wordt gelegd voor de stijl, vorm en sfeer van je tuin. Onze professionals staan klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Tuinontwerp

Indien gewenst worden jouw wensen visueel gemaakt in een tuinontwerp. De kosten voor een basisontwerp bedragen vanaf € 300 excl. btw.  Ook is het mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken.

Is het mogelijk om over het onderwerp “tuinontwerp” iets meer te vertellen? Is het mogelijk om over het onderwerp “tuinontwerp” iets meer te vertellen? Is het mogelijk om over het onderwerp “tuinontwerp” iets meer te vertellen? Is het mogelijk om over het onderwerp “tuinontwerp” iets meer te vertellen?

Is het mogelijk om over het onderwerp “tuinontwerp” iets meer te vertellen? Is het mogelijk om over het onderwerp “tuinontwerp” iets meer te vertellen? Is het mogelijk om over het onderwerp “tuinontwerp” iets meer te vertellen?

Heldere communicatie

Met goede afspraken vooraf, heldere communicatie, korte lijnen en altijd met een vast aanspreekpunt, weet je altijd waar je bij ons aan toe bent.