Hoveniersbedrijf Martijn Vos

Martijn Vos, dé specialist in tuin onderhoud en tuin verzorging. In de gehele regio Rotterdam onderhoud hij uw tuin. Natuurlijk kan Hoveniersbedrijf Martijn Vos ook uw tuin renovatie en onderhoud verzorgen. Nieuwe tuinen ontwerpen en aanleggen is vanzelfsprekend ook een van de vele diensten die geleverd worden.

Onderhoud Tuin Waterwijk Nesselande

Na de renovatie van deze tuin in de waterwijk waarbij wij ook een stenen schuur hebben mogen plaatsen, zijn wij ook het onderhoud voor een groot deel gaan verzorgen. Een ondersteunende rol is hier voor ons weggelegd.

De klant zorgt zelf voor het maaien van het gazon en houdt ook in het groeiseizoen de borders zelf schoon. Indien nodig kunnen wij de klant adviseren over wat in welke tijd te snoeien. Wij komen ca drie keer per jaar om het grote onderhoud uit te voeren.

De volgende werkzaamheden worden dan naar behoefte uitgevoerd: Verticuteren van het gazon, bemesten van gazon en border beplantingen. Snoeien van de beplanting en schoonmaken van de bestrating. Daarnaast verzorgen wij ook de watergangen zoals het verwijderen van waterplanten en riet.

  • Groot onderhoud
  • Snoeien
  • verticuteren
  • advies
Deel deze pagina met je vrienden