Hoveniersbedrijf Martijn Vos

Martijn Vos, dé specialist in tuin onderhoud en tuin verzorging. In de gehele regio Rotterdam onderhoud hij uw tuin. Natuurlijk kan Hoveniersbedrijf Martijn Vos ook uw tuin renovatie en onderhoud verzorgen. Nieuwe tuinen ontwerpen en aanleggen is vanzelfsprekend ook een van de vele diensten die geleverd worden.

Onderhoud tuin Krimpen

Deze royale tuin in Krimpen aan den IJssel hebben wij in 2008 ontworpen en ook mogen aanleggen. In overleg met de klant is er gekozen voor een professionele pop-up beregeningsinstallatie, die de beplanting en het gazon tijdens warme periodes voorziet van voldoende water.

De strakke Thuja Brabant hagen zorgen voor de gewenste privacy in de tuin. De beplanting in de borders zorgt voor voldoende kleur in de verschillende bloeiperiodes van het jaar. De kinderen kunnen zich vermaken op de door ons ingebouwde Berg trampoline.

Sinds de oplevering verzorgen wij hier ook met veel plezier het totale tuinonderhoud. Dit onderhoud omvat onder meer het wekelijks grasmaaien, het verwijderen van onkruid en de begeleidingssnoei van de beplanting.

  • Totaalonderhoud
  • Ontzorgen
Deel deze pagina met je vrienden