Hoveniersbedrijf Martijn Vos

Martijn Vos, dé specialist in tuin onderhoud en tuin verzorging. In de gehele regio Rotterdam onderhoud hij uw tuin. Natuurlijk kan Hoveniersbedrijf Martijn Vos ook uw tuin renovatie en onderhoud verzorgen. Nieuwe tuinen ontwerpen en aanleggen is vanzelfsprekend ook een van de vele diensten die geleverd worden.

Onze diensten

Als ervaren en gerenommeerd hoveniersbedrijf verrichten wij vrijwel alle werkzaamheden met betrekking tot aanleg en onderhoud van tuinen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Als u ons benadert voor een opdracht stellen wij vooraf altijd een vrijblijvende offerte op die u een volledig en helder overzicht geeft van de kosten. Heeft u een specifieke wens of vraag, neem dan direct contact met ons op!

Tuinontwerp

Bij het aanleggen of renoveren van een tuin is het gebruikelijk om vooraf een technische tekening of schetsontwerp te maken. Wij kunnen voor u een compleet plan samenstellen met een tekening waarin uw wensen met betrekking tot de aanleg of herinrichting van uw tuin zijn uitgewerkt. Desgewenst kan er ook een passend beplantingsplan worden opgesteld. Onze kennis en ervaring staan garant voor een optimale realisatie van het ontwerp.

Tuinaanleg / Renovatie

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de volledige tuinaanleg of renovatie vanaf het grondwerk tot en met bestrating, timmerwerk en beplanting verzorgen. Daarnaast kunt u ons benaderen voor de levering en aanleg van o.a. hekwerken, beschoeiing, vlonders, vijvers, tuinhuisjes, gazon, enzovoorts. Wij hebben alle kennis en nagenoeg al het materieel in huis om deze werkzaamheden vakkundig en vlot uit te kunnen uitvoeren.

Tuinonderhoud

Naast aanleg en renovatie kunnen wij uiteraard ook het onderhoud van uw tuin verzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een volledig onderhoudscontract op maat afsluiten voor periodieke onderhoudswerkzaamheden zoals het maaien van het gazon en het schoon- en onkruidvrij maken van bestrating en borders (bijvoorbeeld 1 x per twee weken). U kunt ons ook benaderen voor de uitvoering van zwaardere en grotere onderhoudswerkzaamheden zoals het kappen of snoeien van lichte tot middelzware bomen of voor de verzorging van een voorjaars- of een winterbeurt. Wij kunnen ook alle voorkomende soorten tuinonderhoud verzorgen voor bedrijven. Denkt u hierbij aan het schoon- en onkruidvrij maken van parkeerplaatsen, de entree en beplantingsborders.

Overige

Naast reguliere aanleg- en onderhoudswerkzaamheden hebben wij inmiddels ook ruime ervaring in de realisatie van bijzondere opdrachten zoals het aanleggen van een volledige geautomatiseerde beregeningsinstallatie, de aanleg van een zwembad of de bouw van een tuinhuis. Heeft u specifieke tuinwensen en ideeën? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om na te gaan of wij deze voor u kunnen realiseren.Wilt u meer weten? Neem contact met ons op
Vacatures Meewerkend hovenier Zelfstandig hovenier
AEQUOR Zelfstandig Leerbedrijf

Deel deze pagina met je vrienden